Kære Alle

Vi si’r velkommen til medlem nr. 101, Inger Vad.

Desværre er jeg kommet i den sjældne situation, at jeg intet kan huske om Inger fra hendes tid på Gården. Er der nogen der kan hjælpe, måske Inger selv.

Jette Wielicko Christensen nu bli’r du altså snart nødt til at komme ud af busken og få meldt dig ind i Venneforeningen. Du kommer jo alt for langt væk fra nr. 99.

connie_skovvart

Foto: Holger Pedersen: Connie Skovvart har tjek på Karin, Heidi, Kirsten, Anne-marie, Annette samt Stjerne.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Istedgade overgiver sig aldrig!

Men gør Teaterbutikken, Settlementet, Vestervang og Vesterbro Ungdomsgård????

Iflg. én artikel i Vesterbrobladet den 23.09.2015 skal disse institutioner lægges sammen med en ledelse i kommunalt regi.  Børne- og Ungdomsudvalget har besluttet at disse institutioner skal ophøre med at være selvejende, men iflg. Jonas Bjørn Jensen (S) fra udvalget, kan institutionerne bevare deres profil.

Det er der ikke mange der tror på. Rygterne fortæller, at dette kun er begyndelsen til en sammenlægning af Vesterbros institutioner.  Planen er, at institutionerne overdrager deres besiddelser kvit og frit til kommunen.  Og hvorfor skal man bevare bestyrelserne, hvis der ligger en overordnet ledelse fra kommunen.

Om igen, Jonas Bjørn Nielsen (S).

Det fremgår da også af artiklen, at både Magrethe Wivel, Settlementet, Mikkel Warming, Ungdomsgården og Sara Løchte, Teaterbutikken ikke har den helt store fidus til sammenlægningen.

Så kære Venner af nævnte institutioner: Måske er det tid til en tur på barrikaderne for at forsvare de værdier vi er født og opvokset med!!

Kommenter gerne dette indlæg. Der skulle være et møde førstkommende onsdag. Har dog ikke info herom.

Palle Emanuel

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar